Bine ați venit la Biserica Harul Lugoj

Următoarele servicii:

Vă dorim o zi binecuvântată!

Despre noi

Biserica Creștină Baptistă Harul Lugoj și-a început activitatea în 1910 sub forma de întâlniri în case, iar cu ajutorul lui Dumnezeu s-a extins, ajungând nu numai să construiască o clădire proprie, dar și să ajute credincioșii din satele înconjurătoare să aibă un loc în care să se adune. În prezent activează în locația principală, în 13 biserici filiale și în diferite grupuri, având o dorință constantă de a spune lucrurile minunate ale lui Dumnezeu!

Servicii și întâlniri

Programul de vară:

Duminică dimineața ~ 09:30 – 12:00

Duminică seara ~ 18:00 – 20:00

Vineri seara ~ 19:00 – 20:30

Întâlnirea de tineret are loc în fiecare sâmbătă seara de la ora 18:00 în sala mare a Bisericii Harul.
Biserica Harul organizează miercuri seara, ora 19:00, în fiecare săptămână, oră de rugăciune cu oricine dorește să participe.
Femeile din Biserica Harul se adună în fiecare luni la studiu și rugăciune, de la ora 17:00.

Slujim comunitatea din 1910

Biserica Harul din Lugoj a fost înființată în noiembrie 1910. Pionierul credinței baptiste în această zonă a fost Achim Ripan, Deși nu știa să citească, obișnuia să poarte întotdeauna la el un Nou Testament și să le vorbească oamenilor despre credința lui. De-a lungul anilor, biserica locală a fost slujită de mai mulți păstori care au contribuit la creșterea spirituală a membrilor acesteia.

Activăm muzical

Biserica Harul a pus întotdeauna accent pe muzică, atât vocală (prin corul mixt, corul bărbătesc, corul de tineri și diferite formații), cât și instrumentală (prin Orchestra „Harfa lui David”, orchestra de copii, fanfară și alte grupuri mici). Din ultimii 20 de ani menționăm următorii dirijori: Claudia Crețiu, Marius Lăzărescu, Doru Lazăr, Claudiu Murariu, Ilie Lazăr, Emil Patacă și Sorin Țepeș, dintre care primii patru activează și acum!

Implicarea tinerilor

Tinerii din biserică sunt implicați în multe activități în comunitatea Lugoj, în special voluntariat. Ne bucurăm să putem avea impact în Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj, în viața bătrânilor din Lugoj, cât și a celor din satele înconjurătoare, răspândind Evanghelia și ajutând după posibilități.

Investim în educație

Pe lângă activitatea obișnuită a unei astfel de organizații religioase, Biserica Harul a hotărât să se implice și în educație. În prezent susținem Liceul Teoretic Harul, cel mai nou liceu și singurul liceu creștin din Lugoj, care are programe de la grădiniță, până la clasa a 12-a!